Annika BäckmanHei,

Olen Annika ja Bellazonen perustaja. Valmistuin sairaanhoitajaksi 1985 ja erikoissairaanhoitajaksi 1994.

Olen aina tehnyt töitä ihmisten parissa; sairaala- ja vuodeosastoilla, vanhusten palvelutaloissa sekä kotisairaanhoidossa ja kotisairaalassa.

Kävin vuosina 2008-2011 Seija Floderuksen reikikursseilla mastertasolle asti. Reikiä opetettiin Usuin oppien mukaan.

Vuosina 2011-2012 opiskelin moderniksi vyöhyketerapeutiksi keho- ja tunneterapiakeskus Kairon Instituutissa. Maaliskuussa 2012 kävin Saiwaissa intialaisen päähieronnan kurssin.

Lisäkoulutusta vauvan hoitoon olen saanut Medikanovassa 4/2012, Kaironissa 2/2016 sekä Elonaskeleessa 9-10/2016. Huhtikuussa 2017 osallistuin Elonaskeleen järjestämään ”Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta”-kurssiin. Marras-joulukuussa 2018 olen käynyt WHO:n imetysohjaajakoulutuksen, sekä siihen liittyvän lisäkoulutuksen kesäkuussa 2021. Kesän 2021 aikana kävin Paula Heinosen ”Terve vauva”-verkkokurssin.

Minulla on siis paljon kokemusta perinteisestä terveydenhuoltojärjestelmästä mutta tänä päivänä koen luonnonmukaiset ja kokonaisvaltaiset hoidot hyvin mielekkäinä. Jo sairaanhoitajaopistossa opin, että ihminen on kokonaisuus ja että terveyteen ja hyvinvointiin liittyy monta osa-aluetta. Lääketiede antaa meille paljon arvokasta tietoa ja auttaa meitä monin tavoin, mutta ei aina yksinään pysty auttamaan. Luontaishoidot voivat joskus olla vaihtoehto, mutta voivat  myös toimia täydentävinä hoitoina ja kulkea rinnakkain muiden terveydenhuoltopalveluiden kanssa. Olen kokenut,että luontaishoitojen myötä voimme saada kokonaisvaltaisesti apua joka auttaa meitä eheytymään.

fi