Hej!

Jag heter Annika och jag har grundat Bellazone. Jag blev sjukskötare 1985 och specialsjukskötare 1994. Jag har alltid jobbat med mänskor; på sjukhus och på bäddavdelning, i servicehus för äldre, i hemsjukvården och på hemsjukhus.

Jag har gått på Seija Floderus reikikurser, även masternivå, under åren 2008-2011. Reikin lärdes enligt Usuis läror.

Under åren 2011-2012 utbildade jag mig till modern zonterapeut vid Kairon Institutet.

I mars 2012 gick jag en kurs i indisk huvudmassage på Saiwai.

Tilläggsutbilding i vård av baby har jag fått på Medikanova 4/ 2012, på Kairon Institutet 2/2016 samt på kurser ordnade av Elonaskel 9-10/ 2016. En kurs i zonterapeutisk graviditetsmassage, ordnad av Elonaskel, deltog jag i 4/ 2017 och i nov-dec 2018 gick jag WHO:s utbilding i amningshandledning.

Jag har mycket erfarenhet av den traditionella hälso-och sjukvården, men i nuläge upplever jag de naturliga och holistiska vårdmetoderna meningsfulla. Redan på sjukvårdsinstitutet lärde jag mig att mänskan är en helhet, och att hälsan och välbefinnandet består av många delområden. Den medicinska vetenskapen ger oss mycket värdefull information och hjälper oss på många sätt, men kan inte alltid allena hjälpa oss. Naturläkekonsten kan ibland vara ett alternativ, men den kan också fungera som komplement och gå jämsides med den traditionella hälso- och sjukvården. Jag har upplevt att vi genom naturläkekonsten kan få hjälp holistiskt vilket hjälper oss att hela oss.

fi
sv_SE fi