Hoito sopii kaikenikäisille, se on hellävaraista ja rentouttavaa ja sopii siksi lähes kaikille.

Koko kehoa, päätä, käsiä, jalkoja ja korvia hoidetaan hieronnalla ja polaarisella painannalla. Myös esim korvissa ja jaloissa olevat elinheijasteet huomioidaan oireista riippuen. Kipuun ja kehon tukoksia avaamaan sekä hoidon vaikuttavuutta tehostamaan voidaan käyttää magneetteja.

MVT:ssä ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Keho muistaa ihmisen koko elämänkaaren tapahtumat, jotka käsittelelemättöminä voivat ilmaantua erilaisina häiriöinä kuten jännitys- ja kiputiloina.

Vyöhyketarapiasta asiakkaat ovat saaneet apua mm stressivaivoihin, unettomuuten, kipuihin jotka johtuvat lihasjännityksestä, selkävaivoihin, hartia- ja niskakipuihin, ruoansulatus- ja hormonaalisiin vaivoihin. Vyöhyketerapialla voidaan myös vahvistaa immuunipuolustusta, joten siitä voi olla sinulle apua ja hyötyä mikäli esim olet flunssakierteessä.

Suosittelen vyöhyketerapiaa erityisesti raskauden viimeisen kuukauden aikana, jolloin se rentouttaa mukavasti ja auttaa esim selkäkipuihin. Hoito valmistaa sekä äitiä että vauvaa tulevaan synnytykseen ja helpottaa sen sujumista. Perätilassa olevaa vauvaa voidaan yrittää kääntää vyöhyketerapian avulla ja vauvan koliikkiin sillä on saatu todella hyviä tuloksia.

Koska hoito lisää keho- ja tunnetietoisuutta se auttaa meitä oppimaan tuntemaan itsemme ja se on mainio itsehoidon tuki joka lisää terveyttämme.

Hoitoaika n 75-90 minuttia, mutta haastattelu ja keskustelu mukaan lukien, niin aikaa menee n kaksi tuntia.

fi